Inaktiv platsannons

Produktionschef Schakt & Transport - Stockholm

Om tjänsten



Skanska, Schakt & Transport söker en Produktionschef som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå

Schakt & Transport, som är en verksamhet inom Väg och Anläggning, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vår verksamhet i Stockholm växer och därför söker vi nu en Produktionschef/Platschef som är bra på att bygga hållbara och goda relationer.

Det händer mycket i Stockholm och vi söker dig som vill vara med och skapa stadens framtid! Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!

Du bidrar med din kunskap om maskinval och bästa lösningar för att arbeta smartare

Du ansvarar för den dagliga driften av maskinverksamheten i Stockholm och planeringen av maskiner och utrustning.

Du arbetsleder transportledarna, stöttar i den dagliga planeringen men har framförallt en långsiktig plan för maskinerna med maximalt nyttjande som mål. Du har ekonomiskt resultatansvar.

Du måste ha förståelse för kundens behov och genom Schakt & Transports insatser skapa mervärde och utveckla kundens produktionsmetoder.

Du kommer att ha stöttning ifrån och arbeta tätt ihop med projektchefen. Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer att arbetet kring arbetsmiljö- och miljöfrågor håller högsta klass. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig

Vi söker dig som har ledarerfarenhet. Har du någon typ av teknisk utbildning och erfarenhet från liknande verksamhet inom entreprenadmaskiner är det meriterande. Som person är du driven, självgående och mån om människorna i din omgivning. Du är därutöver noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad i ditt arbete.

Sök idag

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast möjligt men sista ansökningsdag är 2019-05-31.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Ursin, projektchef, 010-448 02 47 eller Fredrik Rönning HR-partner 010-448 41 73.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!





Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)