Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Sundbyberg

Om tjänsten

I Sundbyberg, granne med vårt huvudkontor, sitter ett glatt och affärsdrivet gäng och tar hand om Sundbybergs privatkunder, företagsägare kopplade till en utav Sveriges största företagsenheter samt rörelseområde Stockholms personalkunder. Vi vill påstå att vi har en kundbas med oöverträffade affärsmöjligheter! Nu söker vi dig som vill visa vad du går för som kundrådgivare och ta chansen att jobba i princip mitt i Swedbankland, på ett kontor med 28 anställda som har en unik position med kort promenadavstånd till cirka 3500 kollegor. Vill du som oss vara en del av Sveriges bästa bankkontor är du välkommen med din ansökan.

Om jobbet

Sundbyberg är den stad som växer snabbast i Sverige, detta tillsammans med vårt läge och vår uppgift gör att affärsmöjligheterna är många.

  • Din roll som kundrådgivare innebär att du är en del av ett team som ansvarar för att möta alla våra privat- personal och företagskunder
  • Du förväntas jobba med kunder genom det bokade mötet men också genom att hantera kunder som mailar/ringer in till kontoret med frågor om bolån, sparande, personförsäkringar samt pensioner 
  • Du är Swedsec licensierad både med värdepappers- och bolånelicens
  • Du förväntas kunna vara up- and running inom någon vecka
  • Du är en del av en helhet och jobbar nära både våra företagsrådgivare, premiumrådgivare, kundrådgivare och rådgivare

Vi ser också att du gillar ett proaktivt arbete då du har alla möjligheter att marknadsföra oss som personalbank på exempelvis HK eller nya J18 och/eller mot Sundbybergs privatmarknad.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en stor drivkraft och tycker om att jobba strukturerat och målinriktat. Du är trygg, orädd och initiativtagande med en seriös och förtroendeingivande framtoning. Du bygger långsiktiga och professionella relationer utifrån varje kunds specifika behov. Du vill hantera hela kundens affär.

Formella krav i rollen är Swedsec värdepappers – och bolånelicens, Försäkringsförmedlingsrätt Liv och Försäkringsförmedlingsrätt Sak.

Du kanske tidigare har jobbat som
  • Rådgivare
  • Kundrådgivare

Möjliga nästa karriärsteg
  • Företagsrådgivare
  • Premiumrådgivare
  • Private Banking

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig? - Magnus Johansson

Jag är en positiv och öppen chef som älskar ett högt tempo med mycket affärer. Min och din vardag ska vara fylld med aktiviteter, affärer och en ständig strävan att göra våra kunder nöjdare. Vårt kontor präglas av en skön atmosfär med högt till tak, mycket skratt och ett starkt affärsdriv. Du blir en viktig del av ett glatt gäng som vill och trivs med att kontoret presterar på topp. Därför är det viktigt med en positiv syn på vardagen och att du känner ett stort eget ansvar över dina och kontorets uppgifter och mål.

Jag förväntar mig att du kan leverera ett bra försäljningsresultat, att du gillar att tävla, har ett gott affärssinne, att du är en omtänksam lagspelare och kan kombinera det med bra ordning och reda. Vi ska sammantaget ge en oöverträffad service till våra kunder. Det absolut viktigaste är kundnöjdheten. Det är ditt dagliga agerande mot kund som gör skillnad, inte ditt CV. Jag ger dig en stor frihet att planera din egen arbetsdag under förutsättning att kontorets verksamhet fungerar enligt våra högt ställda mål. På sikt ger jag dig alla stöttning som krävs för att du ska kunna utvecklas mot dina nya karriärsmål.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)