Inaktiv platsannons

Områdeschef till Område Skövde Skövde

Till Område Skövde söker vi nu en Områdeschef.  Om... Hos oss gör du skillnad. Varje dag! Vi har ett uppdrag som förpliktigar, som vi inspireras av och är stolta över. Våra arbetsplatser präglas av omtanke, för varandra och för vå

Om tjänsten

Till Område Skövde söker vi nu en Områdeschef. 

Om rollen

Hos oss gör du skillnad. Varje dag! Vi har ett uppdrag som förpliktigar, som vi inspireras av och är stolta över. Våra arbetsplatser präglas av omtanke, för varandra och för våra kunder. Dina kunskaper och erfarenheter är värdefulla, ditt engagemang och din delaktighet en förutsättning. Som områdeschef har du det övergripande ansvaret inklusive resultatansvar för område Skövde och dess 16 butiker från Vara upp till Karlskoga. Då mycket av din tid kommer att spenderas på väg mellan butikerna ställer avstånden i området krav på din drivkraft samt din förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Din uppgift är att inspirera och leda butikscheferna i deras arbete, följa upp verksamheten i området och vara ett viktigt stöd för butikerna i utvecklingsarbetet. Du coachar och stödjer dina butikschefer både i löpande och långsiktiga ärenden. Detta i enlighet med kedjetänkande och ett gemensamt arbetssätt för att på så sätt skapa förutsättningar och säkerställa en god kundupplevelse i alla våra butiker.

Områdeschefen ansvarar också för att utveckla, organisera och leda arbetet inom området så att de strategiska målen uppnås och att verksamheten bedrivs professionellt och effektivt. Det är viktigt att du stimuleras av att skapa förutsättningar för delaktighet, lärande och engagemang hos dina medarbetare.

Om dig

Du brinner för det goda kundmötet som är vår främsta ledstjärna. Du är van att leda och ”gå före”. Med passion, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina medarbetare kundmötet till högsta nivå. Du är van och trygg i ditt ledarskap och med hjälp av detta skapar du ett klimat där du motiverar dina medarbetare genom visioner och målbilder. Då du stöttar ledare över ett större geografiskt område är erfarenhet av distansledarskap mycket meriterande. De långa avstånden förutsätter också att du trivs i en roll med mycket bilkörning. Du har en högskole-/universitetsexamen eller motsvarande.

Som person är du är öppen för nya idéer och angreppssätt och kan skapa en plan för att nå uppsatta mål. Du är van att ange en tydlig riktning för dina medarbetare och försäkra dig om att var och en vet vad som förväntas av dem. En av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du är bra på att bygga team och ser gruppens behov och ger stöd, inspirerar till att göra ett bra jobb och lyfter fram andras goda resultat. Du har även erfarenhet av budget- och nyckeltalsuppföljning.

Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Detaljhandel | Deltidsjobb