Inaktiv platsannons

Underhållsledare - Vattenfall Services i Borås

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Om svaret är ja, så söker vi nu engagerad underhållsledare till vår etablering i Borås. Vi erbjuder ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten.

Din roll som underhållsledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete kopplat till felavhjälpning och mindre projekt inom spänningsintervallet 0,4-36 kV. Arbetet innebär att du planerar för genomförandet i fält. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål avseende budget, tidplaner och uppföljning, så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

I arbetsuppgifterna ingår att:
- ha kundkontakt
- begära avbrott
- göra materialbeställningar
- bemanna projekten, inklusive underentreprenörer
- fakturera
- göra ekonomisk uppföljning
 
Dina kvalifikationer som underhållsledare
- Gymnasieexamen, gärna med teknisk/elteknisk inriktning
- KY-utbildning eller annan relevant vidareutbildning är meriterande
- Erfarenhet av att arbeta som underhålls- eller projektledare är meriterande

Du är en ansvarstagande person som har ett stort engagemang och motiveras av att erbjuda service och kvalitet. Du agerar affärsmässigt, arbetar strukturerat och har ett utpräglat sinne för ordning & reda och är mån om att säkerställa framdriften och resultaten i projekten. Vi arbetar i olika system, både egna och våra kunders, varför det är önskvärt att du har god systemvana.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du trivs med att samarbeta i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du bidrar aktivt till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav för tjänsten.
 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)