Inaktiv platsannons

Director Business Development & Innovation till Kundservice Norden i Umeå eller Stockholm

Director Business Development & Innovation till Kundservice...   Vi söker nu Director Business Development & Innovation till Kundservice Norden med placering i Umeå eller...   Vi erbjuder dig ett mycket spännande...

Om tjänsten

Director Business Development & Innovation till Kundservice Norden
 
Vi söker nu Director Business Development & Innovation till Kundservice Norden med placering i Umeå eller Stockholm
 
Vi erbjuder dig ett mycket spännande arbete med fokus på ledarskap, människor, förändring, utveckling och att bygga upp något nytt. Stor möjlighet att forma ditt uppdrag och team. Du blir en del av navet i vår organisation där du är med och manifesterar ett nytt Kundservice. Du ges en betydande roll i att skapa en ny kultur, en ny värdegrund och vara med i vår resa att göra Kundservice till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du erbjuds ett socialt arbete där du både får bygga upp nätverk och använda befintliga nätverk för att skapa samarbete och goda relationer. Hos oss deltar du i en utvecklingsresa med förändrade marknadsförutsättningar i en helt ny organisation med fokus på ständiga förbättringar.
 
Business Development & Innovation är ett skickligt och aktivt team med ca 35 medarbetare som leder utvecklingsinitiativ samt äger och koordinerar den taktiska dialogen med våra uppdragsgivare. Focus för Business Development aktiviteter under kommande år kommer framförallt att handla om Digitalisering (produkter och processer), Elhandlarcentrisk marknadsmodell, Solutions, Kundinsikter, samt Benchmarking. Man ansvarar också för vår lessons learned process och löpande omvärldsanalys för att säkerställa fokus på nödvändiga förändringar och att vid behov ompositionera kundserviceaffären.
 
Ditt ansvarsområde
Din uppgift som Director Business Development & Innovation är att leda teamet mot framgång, säkerställa att den taktiska dialogen med våra uppdragsgivare sköts professionellt och med tydlighet, leva våra ledarskapsvärderingar, förmedla dem vidare inom organisationen och bidra till Kundservice Nordens ”overall success”.
 
Du skapar förutsättningar att identifiera nya behov och lösningar samt konkretiserar och förankrar dessa för att skapa utveckling. Du har förmågan och viljan att lära av andra, samla och dela kunskap för att bidra till verksamhets- och affärsutveckling både på Kundservice samt hos våra uppdragsgivare. Medarbetarutveckling och coaching är en stor del av din vardag.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
· Leda och utveckla medarbetare, styra verksamheten mot uppsatta affärsmål samt ansvara för budget och personal
· Ledarskapsutveckling med ansvar för att ett starkt ledarskap genomsyrar alla nivåer i organisationen
· Ansvarig för affärsutveckling, innovation samt benchmarking och omvärldsanalys
· Ansvar för Kundservice taktiska gränssnitt samt dialog med uppdragsgivare
· Förändringsledning
· Aktivt delaktig i att utveckla Kundservice Nordic
 
Director Business Development & Innovation rapporterar till VD Kundservice och ingår i ledningsgruppen.
 
Kvalifikationer
· Du har en relevant akademisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
· Flerårig dokumenterad erfarenhet som ledare och även erfarenhet av att leda genom andra ledare
· Flerårig erfarenhet av hur man skapar kundupplevelser, digital utveckling samt agila arbetssätt
· Utöver svenska har du goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
 
En förutsättning för att lyckas är att du har tidigare erfarenhet från kundserviceverksamhet och att du därmed också har en mycket god förståelse för kundnära processer och utmaningar. Har du själv arbetat som kundkommunikatör eller i en av våra uppdragsgivares affärer är det ett plus. Vi söker en person som har stor erfarenhet av stakeholder manangement på hög nivå. Dokumenterad erfarenhet av att kontinuerligt och framgångsrikt levererat nya lösningar är ett krav.
 
Vi söker en innovativ och inspirerande ledare som drivs av att leda förändring i kombination med ett genuint intresse av människors utveckling. Du är prestigelös, ödmjuk, har hög integritet och svarar upp på feedback genom transparens, samarbetsvilja och sunt förnuft. Mogen, stark, social och bekväm sammanfattar ditt ledarskape, vilket i sin tur innebär att du lätt lever upp till Vattenfalls ledarskapskriterier tydlig, synlig, modig.
 
Vår bästa kandidat har ständigt örat mot rälsen och ett tydligt kundfokus, tycker om att göra affärer, uppnår resultat, identifierar problem och löser dem.
Att nöjda medarbetare, god arbetsmiljö, tillit, förtroende och goda relationer skapar framgång är en självklarhet för både dig och Vattenfall.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Placering i Umeå eller Stockholm
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)