Inaktiv platsannons

Senior fullstack-utvecklare JavaScript i Sweden

MEVISIO är startupen som byggt en plattform som används av kunder som Volvo, AstraZeneca, Volvo Cars, Spendrups och FläktGroup. Vi vill bidra till att digitalisera industrin och andra branscher som arbetar med Lean och daglig styrning. I produkten kan du bygga digitala tavlor som visar operativ data och aktiviteter så att teamet har koll på läget och kan planera framåt. Nu söker vi en fullstack-utvecklare som kan ta produkten till nästa nivå.

Om tjänsten

Just nu sker en digitalisering av industrin och vi är en del av detta. Fortfarande används oftast whiteboard-tavlor för visualisering av status och aktiviteter, men allt fler bolag tänker nytt. Nytt, i det här fallet, är en stor touch-skärm med tavlor från MEVISIO. Här är en film från en av våra kunder: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6679130268823109632.

MEVISIO är egentligen en extremt flexibel plattform i vilken du kan bygga applikationer med ett intuitivt gränssnitt som är baserat på tavlor och anpassat för touch. Plattformen är helt byggt i JavaScript och därför förväntar vi oss att du är expert (eller vill bli en) i Node.js, React och React Native. Du kan ta dig an både frontend och backend, men allteftersom teamet växer är det naturligt att specialisera sig mer.

Vi är än så länge ett litet team och dina bidrag kommer att vara viktiga från dag ett. Du förväntas bidra med kunskaper inom prestanda (backend/frontend), IT-säkerhet i molnet, DevOps och systemintegration. Du har ett antal års erfarenhet av systemutveckling - gärna av större system med höga krav på driftsäkerhet.

Våra kunder är typiskt stora och medelstora företag som använder visualisering som en del av sin operativa styrning. Visualisering och daglig styrning är en viktig del av Lean. 70 % av alla tillverkande företag arbetar i någon utsträckning med Lean, men metoderna är även populära i flera andra branscher. Vi jobbar med kunder inom tillverkade industri, sjukvård, fastighet, offentlig förvaltning och tjänsteleverans. Kunskap om Lean-metoder (Lean Production, Lean Healthcare, Lean Construction, etc.) är värdefullt men inget krav.

Vi är i början av en väldigt intressant resa och välkomnar dig att hänga med. Hör av dig om du vill digitalisera industrin med oss!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier