Inaktiv platsannons

Säker kock till golfanläggning i Vidbynäs som vill jobba mycket och gärna. Fint boende finns! i Stockholm

Om tjänsten

Erfarna Kockar som vill vara med och bygga ett säsongshållbart team på golfkrog tillsammans med internationellt erfaren köksmästare. Viktigt att man bidrar till glädje, teamkänsla, professionalitet och gemenskap.

TJÄNST 
1 engagerade lunch- och à la carte-kockar som älskar buffé och event. Säsongsanställning direkt av anläggningen. Minst 2 års gedigen erfarenhet.

START/LÖN/BOSTAD
Omgående-30/9, ev fortsättning över jul. 

Lön enligt ö.k. Bostad/rum finns att hyra vid behov i vackra Vidbynäs, där anläggningen ligger. Schemalagd dag, kväll, helger. 

ARBETSUPPGIFTER
- Tillsammans med kökschef och Sous Chef och medarbetare, bidra till ett gott team där servis och kök arbetar i en helhet. 
- Laga svensk husmanskost, nordamerikanskt, italiensk.
- Självständigt kan planera dina dagliga arbetsuppgifter.
- Under högt tryck är du stresstålig, organiserar och kan arbeta metodiskt och skickligt.
- Prepp, matlagning, varuhantering
- Ansvara tillsammans med servisen, för att gästerna är glada och nöjda

PROFIL
Du bör trivas i en organisation som är väl fungerande men vill utvecklas och håller på att sätta ett nytt team (7 personal anställs samtidigt) = tålamod, pålitlighet, jobba, mycket, uppfinningsrikedom, lojalitet och 

Du får gärna ha varit med om att starta restaurang tidigare. Boende att hyra finns vid behov, men om man har körkort kan man även pendla till Stockholm. Tar ca 35 min med bil.

ANLÄGGNING
Golf och restaurang med cirka 170 platser inomhus och totalt 300 med uteservering. Inriktning skandinaviskt och amerikanskt, med ambitionen om fler och nya inriktningar framöver. Öppet alla dagar i veckan, lunch och middag. Även spännande events och abonnemang! Ligger i vackra Vidbynäs/Nykvarn. Säsongen är maj till oktober. Även framgångsrikt julbord i december som man kan stanna på efter att ha tagit några veckors semester. 

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb