Inaktiv platsannons

Fazer Bageri söker säljande sommarvikareier med placerings ort Nässjö

Om tjänsten

Säljande distributör till Fazer Bageri, sommarvikariat  

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som säljande distributör!  

Skapa ögonblick som gör skillnad  
Vi söker en försäljningsinriktad och driven säljare som vill vara företagets ambassadör ut mot våra kunder under sommaren! Som säljare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil, plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna samt skapa goda relationer med våra kunder. Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid .

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Som säljare för Fazer Bageri erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete med några av branschens starkaste varumärken!

Vad bidrar du med till teamet?
Du har ett stort intresse för försäljning och minst B-körkort . Vi söker dig som är utåtriktad och självgående med en positiv inställning! För att trivas i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är stresstålig och har goda datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom/till dagligvaruhandel.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu. 
. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-05-31. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nässjö | Restaurang | Deltidsjobb