Inaktiv platsannons

Fazer Food Services söker servicepersonal till vendingverksamhet till Köping

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services under sommaren mellan v.28-v.32. Och extra vidbehov dagtid  

Skapa ögonblick som gör skillnad
Vi söker nu vending personal till våra restauranger i Köping. Som vendingpersonal kommer du att arbeta med installationer av kaffe, vatten- och varuautomater, felanmälningar, service och daglig skötsel av maskiner samt leverans av varor. Ditt arbete kommer att vara att säkerställa vår kaffeservice.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande men främst kommer du att arbeta med kaffeservice, och att fylla på våra varumaskiner. Vid behov kommer du att arbeta i vår restaurang som restaurangbiträde där du kommer att vara med och göra smörgåsbredning, salladsberedning, kassa samt disk tillsammans med dina kollegor. Som vendingpersonal/ restaurangbiträde kommer du att arbeta nära våra kunder och våra gäster. Du kommer att få utbildning inför din anställning hos oss för att kunna utföra servicen på våra kaffemaskiner.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har restaurangutbildning och arbetat med vendingverksamhet är detta ett stort plus för att klara av detta jobb. Tekniskt intresserad är en stort fördel när du ska jobba med vår kaffeservice. Som person är du glad, positiv och gillar ett högt tempo men är även van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att vara aktuell för detta arbete krävs det att du har AM-körkort eller B-körkort. Vara över 18 år. Du behärskar svenska i tal och skrift. Arbetstiderna är belagda måndag till fredag.

Tjänsten är ett sommarjobb och du kommer att arbeta heltid under V.28 till V.32. Och vi vill även att du ska kunna arbeta extra vid behov under dagtid.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Sandra Bergdahl på mail: sandra.bergdahl@fazer.com  intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-05-17. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Köping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Köping | Restaurang | Deltidsjobb