Inaktiv platsannons

Gruppledare Färg/Dekoration i Norsborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Gruppledare Färg/Dekoration 

Dina arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för inredning och färg? Samt tidigare erfarenhet av att jobba som arbetsledare? Då kan du vara den som vi söker!

 

Du ansvarar dagligen för att leda och fördela arbetet i ditt team. Du ska vara en förebild för gruppen i att aktivt möta kunden, där försäljning och professionell rådgivning står i fokus. Rollen som gruppledare består även av försäljning och rådgivning av färg och dekoration. Du ansvarar för den dagliga driften med såväl och varuplock, färgbrytning åt kunder samt varuexponering och ombyggnationer.

 

Din profil
Du är en positiv och driven person som har stor initiativförmåga och tycker om att tillsammans med kollegor nå framgång. Du ska ha ledarskapserfarenhet och du behöver ha några års arbetslivserfarenhet eller utbildning inom färg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning inom volym- och/eller fackhandel. Du är noggrann och har stor ansvarkänsla. Du har en kundorienterad inställning och utpräglad känsla för service. Vi värdesätter en god initiativförmåga och att du drivs av att tillsammans med kollegor nå framgång. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid, 38,25 timmar/veckan. Schemalagd arbetstid morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.

Tillträde: Omgående.

 

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norsborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norsborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)