Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare E-Business i Göteborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra! 

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Kundtjänstmedarbetare E-Business 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en kommunikativ och strukturerad kundtjänstmedarbetare till vår e-handelsavdelning. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med frågor kring service och support till våra kunder genom en regelbunden kontakt via telefon och e-post. Du fungerar som knutpunkt i kommunikationen med vår first-level-support men också second-level-support när det gäller att lösa mer komplexa kundärenden. Till dina arbetsuppgifter hör också hantering av försändelser i form av returer av fakturor eller avtal och reklamationer, allt för att ge kunden den bästa möjliga serviceupplevelsen.  

 

Din profil

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet från service- eller försäljningsyrken. God datorvana och goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel är också meriterande. Som person är du driven, engagerad, strukturerad och brinner för att ge varje kund bästa möjliga service. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 tim/veckan.

Lön: Lön enligt överenskommelse.

Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.

Tillträde: Omgående.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)