Inaktiv platsannons

Erfaren redovisningsekonom i Göteborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra! 

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Erfaren redovisningsekonom 

Dina arbetsuppgifter

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en redovisningsekonom. På ekonomiavdelningen arbetar idag ett team på 9 personer som ansvarar för bolagets samtliga ekonomifunktioner.

 

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ingå i en redovisningsgrupp bestående av 3 personer som leds av redovisningsansvarig. I tjänsten ingår löpande bokföring, avstämningar såväl som bokslutsarbete. Vid behov skall du självständigt kunna genomföra ett bokslut. Tjänsten innefattar även att på egen hand kunna se över och förbättra processer och rutiner och självständigt, med stöd av redovisningsansvarig, kunna driva olika redovisnings-  och skattefrågor. Arbetet innebär löpande kontakt med våra kollegor i varuhusen och i Tyskland i diverse redovisningsärenden.

 

Din profil

Du som söker har utbildning inom ekonomi kombinerat med bred erfarenhet av arbete inom redovisning. Du är lösningsorienterad och tar dig an arbetsuppgifter med ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare har du intresse av att skapa rutiner och förbättra processer. Du ska trivas med att jobba såväl med löpande bokföring som att ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter.

 

Som person är du ansvarstagande, driven och kan på egen hand ta tag i frågor och problemställningar. Självklart har du en god administrativ förmåga och ett intresse för redovisning, analys och detaljer. Vi fäster stor vikt vid att hitta dig med de rätta personliga egenskaperna för att passa in i teamet. Eftersom arbetet innefattar flera delar av ekonomiområdet krävs det att du förstår helhet och samband inom ekonomi. Som person är du öppen glad, positiv som ser möjligheter snarare än problem.

 

Kunskaper i SAP och det tyska språket är meriterande. Kommunikationen med våra kollegor i Tyskland sker på tyska eller engelska. God datorvana är ett krav.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid 40 timmar/vecka.

Lön: Enligt överenskommelse.

Förmåner: Privat sjukvårdsförsäkring, rabatterade gymkort samt ett förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)