Inaktiv platsannons

Ledig tjänst – Team leader, Strandteamet – Mat vid Siljan i Leksand

Om tjänsten

Team leader, Strandteamet

Till sommaren 2018 utvecklade vi en ny funktion på Leksand Resort. Vi har sett att den praktiska närvaron av ledare ute i anläggningen behöver öka, därför tillsätta vi fler praktiska arbetsledare, vilket visade sig bli en succé. Detta är därför något vi kommer fortsätta arbeta med och nu söker vi efter dig som är en härlig och inspirerande person som är trygg i sin ledarroll och som trivs med att motivera andra!

Rollen kommer innebära ett praktiskt ledande där du kommer vara en ledare för ett antal olika team. Du arbetar främst med ledarskap, inspiration, svarar på frågor från medarbetarna samt med rast avlösning. Under arbetsdagen kommer du träffa alla medarbetare som du ansvarar över och se till att alla mår bra och vet vad de ska göra. Beroende på vilken teamleaderroll du har kommer olika arbetsuppgifter genomföras under arbetsdagen.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av ledarskap och/eller att du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare. Stor vikt kommer läggas vid att du som temaleader kommer sprida glädje och motivation bland alla medarbetare!

Under arbetsdagen kommer du att träffa alla medarbetare i teamet och stämma av eventuella frågor. Du kommer ansvara för att lägga beställningar samt att fylla på med varor i livsbutiken och kiosken. Du kommer även utföra sedvanligt butiksarbete och kioskarbete tillsammans med dina kollegor i team 25.


Du kommer som teamleader motivera och leda medarbetare i team:

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Leksand
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Leksand | Turism | Sommarjobb