Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör till Industrial Automation, ABB i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av Process Control Platform vilken är en enhet inom ABB:s affärsområde Industrial Automation. Enheten ansvarar för utveckling, marknadsföring och försäljning av automationsprodukter – hård- och mjukvara – för övervakning, styrning och optimering. Enheten har automationsprodukter för alla typer av industrier. Digitalisering ger unika möjligheter att hålla ihop data från tillverkningsprocessen med övriga informationssystem inom företaget och att göra informationen tillgänglig i realtid. Utvecklingsorganisationen, som består av cirka 500 personer, finns på följande orter: Malmö, Västerås, Minden (Tyskland), Hangzhou (Kina) och Bangalore (Indien). Du blir del av vårt team i Västerås. I den här rollen erbjuds du goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom R&D och utveckling, men även mot projekt och ledande/drivande roller.

Uppgifter :

Din roll är i grunden utvecklingsingenjör och du programmerar främst i C++, CLI, .NET/C#.
Vi jobbar med ABB Ability System 800xA och framtida produkter baserat på den grunden. Vi använder oss av ett agilt/SCRUM-baserat arbetssätt som är inspirerat av SAFe. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en ambition att leda andra och ta bredare ansvar i form av team lead och projektledning eller produktansvar.

Krav:

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom relevant område.
Om du beskriver dig själv som leveransfokuserad och strukturerad i ditt arbetssätt kan du vara den vi söker. Merparten av arbetet utförs i team, därför skall du vara positiv, ha en god social kompetens och god samarbetsförmåga. Eftersom du kommer att arbeta i en internationell miljö krävs att du talar och skriver engelska flytande. Om du har arbetat som team leader tidigare är det meriterande.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)