Inaktiv platsannons

Ställföreträdande Materialansvarig, Halmstad

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 180 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Som ställföreträdande materialansvarig är du en del av avdelningens ledningsgrupp. Ditt främsta uppdrag är att säkerställa kvalitén på arbetet som utförs av din arbetsgrupp, att bestånden på material motsvarar försäljnings efterfrågan samt följa upp regionens arbete med hanteringssystemen för inventarier. Du kommer att agera som materialansvariges högra hand i arbetet med den operativa driften, ansvara för utbildning av medarbetare samt att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna. Du gör uppföljningar av utfört arbete och ser till att din arbetsgrupp svarar mot kraven av kvalitet och prestation. Du kommer även att utföra plock för att hålla dig uppdaterad i arbetet och för att initiera förbättringar. Vidare kommer du även att ansvara för materialansvarig ordinarie arbetsuppgifter vid dennes frånvaro.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från lagerverksamhet, butiksombyggnation, butiksdrift eller motsvarande. Erfarenhet av ledarskap eller arbetsledning är meriterande. Du känner dig trygg med att motivera och inspirera samt har ett intresse för människor. Som person är du noggrann, strukturerad, har lätt för att arbeta i team och är inte rädd för att hugga i när det gäller. Ditt arbetssätt kännetecknas av driv, ansvarstagande och självständighet vilket gör att du ständigt strävar efter att utvecklas och att utveckla verksamheten.

Du kan kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Krav är att du innehar B-körkort samt truckkort.

 
Vad vi erbjuder

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start 1/6 till och med 31/10 2019. Då vår lagerverksamhet är öppen alla veckans dagar kommer tjänsten innebära delvis helg- och kvällsarbete.

Inför anställning kommer drogtest att genomföras. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med vår företagshälsovård.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som lagermedarbetare en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)