Inaktiv platsannons

Servis i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servis med à la carte och haft ansvar för egen station och kassa.  

Vi söker också dig som har viss restaurangerfarenhet och vill fortsätta utvecklas. Varje år erbjuder vi ett antal platser i Gröna Lunds egen servisakademi där du får utbildning och förutsättningar att ta nästa steg till en servisroll. 

Som servis på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Ofta är tempot högt, tex vid konserter och femkampskvällar. Du gillar att vara i centrum och som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. 

Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda.

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april till början av oktober. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Sista ansökningsdag är 13 maj men urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida,

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb