Inaktiv platsannons

Kvalitetstekniker Quick Team motor i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Ser du utmaningar i tuffa situationer och vill utveckla dina ledaregenskaper?

Engine Quick Team, NMKQ är ansvariga för att tvärfunktionellt arbeta med kvalitetsavvikelser som upptäckts hos slutkund eller i vår egen produktion. Utmaningen är att på kortast möjliga tid införa rätt åtgärder för både produktion och eftermarknad där du som uppdragsledare står i mitten och driver arbetet framåt. Vi har hela motorn som arbetsområde, vilket ger omväxlande arbetsuppgifter och möjlighet att lära och se helheten.

I din vardag kommer du ansvara för både mindre komplexa avvikelser men även motsatsen med både produktions och leveransstopp som möjlig konsekvens. Mindre komplexa ärenden löser du oftast själv medan komplexa ärenden kan kräva en fullständig grundorsaksanalys där du står i mitten och leder arbetet tillsammans med kringfunktioner.

Målsättningen är att hitta motåtgärder inom 24h och långsiktig lösning inom 10 dagar. Som stöd har du en grupp av kollegor med mångårig erfarenhet och olika kompetenser.  

Du kommer ha ett brett kontaktnät mot bland annat produktion, design och inköp samt dagliga kontakter med vår systerorganisation i Sao Paolo, Brasilien.

Din profil
Som medlem i Quick Team motor är det viktigt att ha både internkunder och slutkunder i fokus. Som person är du driven, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och tycker om att stå i mitten. Du är med fördel strukturerad, analytisk och har en hög problemlösningsförmåga. Du motiveras av att engagera andra människor, har förmåga att bygga relationer och ett brett nätverk.

Du har en ingenjörsexamen eller motsvarande och minst ett par års yrkeserfarenhet inom Scania då rollen kräver god produktkännedom. Eftersom arbetet innebär internationella kontakter samt att all dokumentation i Fras är på Engelska behöver du behärska Engelska i såväl tal som skrift.

Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Mathz, Gruppchef på 08-55352832.

Rollen tillsätts av kvalitetsteknik men kommer att vara positionerad som en heltidsresurs till Quick Team.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Södertälje.

Scania erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. För dig som bor i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Din ansökan

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej