Inaktiv platsannons

Kundansvarig Premium i Ludvika 2019

Om tjänsten

Om jobbet

Din roll som Kundansvarig Premium innebär att du utvecklar relationer och affärer med befintliga och nya kunder/prospekt kunder. Du är huvudansvarig och har fullt kundansvar för din kundbas som består av både privatpersoner och företagskunder med komplex förmögenhetsstruktur.

I rollen som Kundansvarig Premium förutsätts att du ger en hög nivå av personlig service och erbjuder finansiell kompetens. Du är kundens professionella bankkontakt och är också ingången till bankens samlade kompetens. Det innebär att du med kundens hela behov för ögonen erbjuder individuellt anpassade lösningar i form av produkter och tjänster, allt i nära samarbete med övriga specialister inom banken.

Prospektering och att möta nya kunder är en naturlig och stor del i ditt arbete.

Vi fokuserar allt mer på företagsrelaterad förmögenhet, varför ett nära samarbete med kollegorna i företagsteamet är mycket viktigt för att bli framgångsrik.

I Ludvika är vi ett team om 7 medarbetare som hanterar både privat och företagskunder och vi möter dem både spontant och i bokat möte.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalité i servicen till kunderna, samt att du brinner för att överträffa kundens förväntan och av att göra affärer.

Formella krav i rollen är Swedsec licens, Bolånelicens, Försäkringsförmedlingsrätt Liv och Försäkringsförmedlingsrätt Sak samt kreditbeviljningsrätt.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare
  • Kundansvarig

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig PB
  • Företagsrådgivare

Varför jobba med mig? - Monica Sundin

På kontoret i Ludvika har vi en god sammanhållning och att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper är en självklarhet. Att lyckas, utvecklas och ta sig an utmaningar är något jag som chef ger förutsättningar till. Jag är närvarande i vardagen, engagerad och omtänksam. Jag uppskattar medansvarigas initiativförmåga och jag förväntar mig att du tar ansvar för kontoret, kund och affären som vi behöver för att uppnå utveckling och resultat. Vi arbetar tillsmammans för att skapa en arbetsmiljö som är hållbar, innehållande glädje, delaktighet och trygghet.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika 2019
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)