Inaktiv platsannons

Vem vill inte vara glasschef under sommaren? Och wow - vi söker 2 st till Stockholm!

Om tjänsten

Sicken härlig arbetsposition! Hemlaga glass utifrån familjerecept som uppkommit under året. Kanske får du en egen smak och blir en riktig glassmaestro under sommaren. Rena, fräscha smaker ska sättas för den här italienska glassen som är både nyttigare och godare än gräddglass. Och det är du som är chefen över detta!

TJÄNST 
2 blivande glasschefer. Anställning direkt av glassrestaurangen. 

START/ARBETSTIDER
Midsommar till 30 september 2019, ev tidigare. Tiderna är inte helt satta, men det är långa, roliga pass och du behöver vara flexibel att stänga till om det regnar. 

ANLÄGGNING/PROFIL/ARBETSUPPGIFTER
En liten nyöppnad glasseria med svensk-italiensk gelato, d v s med mjölk, färska bär, mindre luft, socker och fett än vanlig gräddglass. Du jobbar i denna lilla glassbutik i östra Stockholm, där du också tillverkar glassen varje morgon eller kväll. Viktigt med hygien, noggrannhet och ansvar. Som glasschef ska du ha koll på logistik, sälj, viss teknik och kassahantering. Det går bussar hit, men det bästa är att du har körkort och bil.

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb