Inaktiv platsannons

Servis med hovmästarambitioner, kärlek och glädje till bröllop, dop och sköna à la carte-gäster. Långa Raden/Nacka längtar efter dig! Bostad ingår! i Saltsjö-Boo

Om tjänsten

Kunnig, erfaren, pålitlig och kärleksfull servis med hovmästarambitioner som vill bidra till lyckliga gäster och ett hållbart team till Restaurang Långa Raden, Velamsund/Nacka. Gratis bostad precis i anslutning till restaurangen.

TJÄNST 
Bästa Servisen som önskar steppa upp och hova. 1 maj-30 september med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställning direkt av restaurangen. Bostad ingår.

START
1 maj 2019.

ARBETSUPPGIFTER
- Leda verksamheten, öka omsättning och bidra till återkommande gäster tillsammans med ägaren.
- Motivera, coacha, utbilda personal genom att vara en positiv och pålitlig förebild
- Bidra med respekt, positivitet, omsättning och ett hållbart tänkande
- Servera och hugga i där det behövs

PROFIL
Du bör gilla att arbeta mycket och långa arbetspass, kunna kliva av om det är dåligt väder och ha en allmän flexibilitet. Arbetstider på schema, men mellan 08-23 olika dagar. I ditt tidigare arbete har du haft ansvar och gillar det. Ha ett leende och en positivitet som smittar och kommer ifrån att du älskar ditt arbete. Engelska och svenska i tal och skrift.

ANLÄGGNING
Långa Raden är en underbar anläggning vid vattnet inne i Velamsundsviken, Saltsjö-Boo, Nacka. Byggnaden från 1700-talet är herrgårdsområdet Velamsunds äldsta och är beläget c:a 20 minuters bilresa från centrala Stockholm, alternativt c:a 40 minuters båtresa.

Vintertid har vi festvåning, minnesstunder, dop och konferens för 80 personer och med vigselplatsen och den fantastiska utsikten blir det en hel del bröllop. Det tar ca 20 min med bil från centrala Stockholm.

 

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Saltsjö-Boo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Saltsjö-Boo | Turism | Deltidsjobb