Inaktiv platsannons

Konsult inom Business Intelligence i Borlänge

Om tjänsten

Ny häftig teknik möjliggör på helt nya sätt våra kunders verksamhetsförståelse och hur denna kan anpassas mot den förändring som just nu sker, den digitala transformationen. 
För att fokusera och bli stjärnor, bäst på det vi gör, har Atea valt att hålla denna kompetens inom det vi kallar Atea Innovation, som ett start-up bolag inom bolaget där nya idéer och lösningar kan frodas i en kreativ miljö. 
Vår sponsring av Svenska friidrottslandslaget visar det vi tror på, att även de allra bästa individerna drivs av att vara en del i ett lag, det allra bästa laget, landslaget. Det är därför vi kallar oss Svenska landslaget i informationsteknologi. 
 
Nu letar vi efter dig som vill bli vår nästa stjärna inom traditionell och modern analys (Analytics) eller teknikdriven processautomation (RPA, AI).  
Det finns mycket att skriva om dessa spännande områden och vår satsning men vi skippar detaljerna nu och hoppas att du kontaktar oss så vi får chansen att träffas och fördjupa oss i detta tillsammans. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.  
Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.  
Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 
 
Vi satsar på dig i din individuella utveckling och ger dig den sköna teamkänslan, vi jobbar och vinner tillsammans, The Place To Be (TP2B). 
 
Vill du bli en del av Atea och vår satsning på Innovation?  
Ansök idag och bli vår nya kollega imorgon.  
Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johan Kruse via telefonnummer 0243-24 89 46, har du frågor om anställningen kontaktar du Kristina Lind på 0243-24 89 11.  
Ansök via ”Ansök nu knappen”! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt. 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | IT | Heltidsjobb (förstajobb)