Inaktiv platsannons

Projektingenjör instrument med huvudinriktning på montage i Frövi

Om tjänsten

Kom och bli en nyckelspelare i vår projektverksamhet i Frövi och Rockhammar. Vi har tre produktionsanläggningar för massa och kartong med produkter i världsklass. För att fortsätta ligga i topp inom papper&massa-industrin och för att producera produkter för ett hållbart samhälle behöver vi fler kompetenta medarbetare. På Anläggning driver vi allt från små förbättringar till investeringar i mångmiljonklasen. Vi driver och leder projekt och förändringar med tillhörande upphandlingar, konstruktion, montage, samordning etc. under konstant förbättring av våra processer och arbetssätt.

Om tjänsten
Anläggningsavdelningens huvudsakliga ansvar är att i ett nära samarbete med våra uppdragsgivare, främst Sulfatfabriken, CTMP-fabriken samt Kartongbruket, driva projekt i form av investeringar och förändringsarbeten. I detta arbete ingår bland annat dokumentering samt upprätthållandet av ett korrekt anläggningsregister.

 En stor del i tjänsten är att driva och leda instrumentmontage via, främst, externa entreprenörer men även genomföra egen instrumentkonstruktion kopplat till förändringsarbeten samt driva mindre investeringsprojekt i våra uppdragsgivares anläggningar. Delaktighet i utveckling av arbetssätt och projektverktyg inom och utom avdelningen ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer & Personliga egenskaper
Vi söker dig som är högskoleingenjör med instrumentteknisk inriktning eller motsvarande, exempelvis som instrumenttekniker.
Något eller några års erfarenhet av instrumentprojektering eller elkonstruktion inom processindustrin eller har motsvarande erfarenhet från liknande befattningar.
Vi ser att du har erfarenhet av upphandling av ny instrumentutrustning, montage och att leda instrumentmontaget.

Du har även kunskap och erfarenhet av att leda konsulter i projekt. 

Som person tror vi att du har lätt för att se samband för att bilda en större bild, du är även strukturerad, ansvarstagande och har nära till sammarbete. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej