Inaktiv platsannons

Fastighetschef i Karlstad

Om tjänsten

Är du en utvecklingsorienterad och jordnära lagspelare som brinner för verksamhetsutveckling? Vill du bidra till nästa steg i utvecklingen hos Coop Värmland? Välkommen till ett företag som kännetecknas av kundfokus, förändringsvilja och framtidstro!

Som Fastighetschef hos Coop Värmland ansvarar du för att vårt fastighetsbestånd förvaltas och utvecklas på det mest effektiva sättet i linje med företagets strategiska vision. Du uppskattar att arbeta verksamhetsnära och operativt samtidigt som du har ett öga för det strategiska – i vilket du tillsammans med ditt team, driver verksamheten mot tydligt uppsatta mål. Vidare har du det formella ansvaret för den löpande fastighetsförvaltningen, nybyggnationer, underhåll, din personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du ingår i företagets ledningsgrupp där du bidrar med engagemang och helhetssyn. Du uppskattar en dynamisk vardag och har löpande dialog med såväl kommuner, leverantörer som personal.

Din ledarerfarenhet är gedigen och du har dokumenterad förändringarbete med dig med goda resultat. Med trygg och självständig framtoning intar du din roll där du drar nytta av din tidigare erfarenhet som ledare och verksamhetsansvarig. Genom tidigare ledande roller har du även skapat ekonomiskt goda resultat. Tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning är meriterande.

Som person är du lösningsorienterad med förmåga att delegera i kombination med att kunna fatta beslut utifrån de ramar som finns. Genom ett engagerat, resultatorienterat och jordnära ledarskap skapar du förtroende hos din omgivning. Du inspirerar och motiverar genom att vara lyhörd mot organisationen, hyresgäster och samarbetspartners. För att ta vara på organisationens styrkor och hantera utmaningar är du ihärdig, strukturerad, driven och stödjande.

Välkommen till ett utvecklande arbete i en verksamhet under stark frammarsch.

Vi erbjuder dig ett arbete med stor frihet men också ett starkt stöd i kollegor och ett varumärke med rätt positionering för framtiden.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Coop Värmlands VD Tomas Sjölander 010-410 8179 eller HR chef Charlotte Lunås 070-410 81 20. I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset, Bengt Libäck telefon eller sms på 0705 94 72 77.

Publicerad den

12-10-2019

Extra information

Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis