Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde 75% till restaurang Linden i Uppsala

Om tjänsten

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Är du en driven, motiverad och serviceinriktad person med en passion för mat? Vi söker restaurangbiträde som vill arbeta tillsammans med oss för att utveckla verksamheten vidare!

Som restaurangbiträde fördelar du ditt arbete mellan kassan och matsalen och har varierande arbetsuppgifter så som att ta hand om beställningar, fakturering och lunchbuffén, hjälpa gästen med upplysningar om utbudet, ta betalt i kassan, hjälpa till att hålla rent och städa i matsalen samt bistå köket med olika uppgifter. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för önskemål. Tjänsten är en deltidstjänst på 75% med arbetstiden förlagd under dagtid, måndag till fredag, kvällar kan förekomma. Tillträde i början av Juni, eller överenskommelse

Vad vi önskar av dig
Du har tidigare erfarenhet av restaurangverksamhet samt kassa vana och kunskaper i HACCP. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten vidare och som har en uttalad känsla för service. Du har ett sinne för exponering och dekorationer och har ett strukturerat och engagerat arbetssätt. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Fazer erbjuder dig  
Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.

Om enheten
Restaurang Linden är en företagsrestaurang hos ThermoFisher, Uppsala Business Park. Restaurangen serverar ca 500 lunchgäster dagligen och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har även beställnings- och konferensverksamhet.  Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitét och Samarbete.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Fredrik Lestander, 072 734 74 70 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-05-29.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Restaurang | Deltidsjobb