Inaktiv platsannons

Gateau söker butikschef till Liljeholmen i Saltsjöbaden

Om tjänsten

Gateau söker Butikschef till Liljeholmen!

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 4 butiker i centrala Göteborg. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu en serviceinriktad butikschef till vår butik i Liljeholmen.

Som butikschef för Gateau Liljeholmen kommer du att:

Leda arbetet i butiken för att skapa en positiv försäljningstillväxt. Planera och leda det dagliga arbetet som rör försäljning, introducera nya medarbetare i arbetet samt dagligen utveckla, coacha och motivera ditt team på ca 5-7 medarbetare. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt- och företagskunskap. 

Vi söker dig som:

Har erfarenhet inom försäljning samt har tidigare erfarenhet från en roll som butikschef eller liknande roll med personalansvar. För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för försäljning och personalfrågor samt är strukturerad och resultatinriktad.

Mer information och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Välkommen med din ansökan senast 2019-09-09. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta via e-mail jim.anvelius@gateau.se.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Saltsjöbaden
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Saltsjöbaden | Restaurang | Deltidsjobb