Inaktiv platsannons

Materialchef Örebro

Under 2019 öppnar vi ett stort centrallager i Örebro och behöver då utöka med mer personal till vårt regionkontor. Just nu söker vi en materialchef. Vill du vara med på vår resa från början? Sök tjänsten nu!

Om tjänsten

Din roll

Som materialchef är du en del av avdelningens ledningsgrupp bestående av Ombyggnationschefen och Avdelningschefen. Ditt främsta uppdrag är att säkerställa kvalitén på arbetet som utförs av din arbetsgrupp samt att säkerställa att bestånden på material (Icke handelsvaror) motsvarar försäljnings- efterfrågan samt att följa upp regionens arbete med systemen för plock och inventarier (SAP MM och IMS). Du kommer att vara regionens Key user för ”Inköpsportalen för Icke Handelsvaror” för Butik och driva utvecklingen av detta systemet för att underlätta arbetet både för butik och din egen avdelning inom regionen.

 

Du kommer att ansvara för arbetet med den operativa driften, ansvara för utbildningen av medarbetare samt att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna. Du gör uppföljningar av utfört arbete och ser till att din arbetsgrupp svarar mot kraven av kvalitet och prestation. En annan viktig del av arbetet är att planera arbetet så att material för ombyggnationer och nyöppningar kommer ut på avsatt tid för att säkerställa att dessa projekt klarar att hålla sina tidsramar. Du kommer tillsammans med Varuleverans planera behovet av lastbilar för att klara av utskick i rätt tid.  Du kommer även att utföra plock för att hålla dig uppdaterad i arbetet och för att kunna hitta förbättringar inom avdelningen.

 

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från lagerverksamhet, butiksombyggnation, butiksdrift eller motsvarande. Även annan erfarenhet av ledarskap eller arbetsledning är meriterande. Du känner dig trygg med att motivera och inspirera samt har ett intresse för människor.

Som person är du noggrann, strukturerad, analytisk och har lätt för att arbeta i team och är inte rädd att hugga i när det krävs. Ditt arbetssätt kännetecknas av driv, ansvarstagande och självständighet vilket gör att du ständigt strävar efter att utveckla verksamheten.

Du kan kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Ett annat krav är att du innehar B-körkort.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du är placerad vid vårt nya regionkontor i Örebro.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)