Inaktiv platsannons

Hovmästare till Havskrogen i Furuvik i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt nya fantastiska och familjära Havshotell. Furuvik Havshotell är beläget precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet och naturen runt omkring. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag.

Som medarbetare på vårt hotell har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag!

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! För denna tjänst ska du vara över 18 år och gärna ha jobbat som Hovmästare tidigare.

 

Vad innebär det att vara Hovmästare på Furuviks Havskrog?

Som hovmästare erbjuds du ett kul och omväxlande arbete. Ditt huvudsakliga fokus som hovmästare är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att dina medarbetare trivs. I arbetet ingår en del administration som exempelvis beställningar och tidrapportering. Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som hovmästare eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Vidare är du en bra ledare och förebild för din personal. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC och bokningssystemet Waiter Aid.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb