Inaktiv platsannons

Skogsskötselspecialist i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skogsskötselspecialist

Vi söker dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Då vår nuvarande skötselspecialist övergår till annan befattning inom företaget söker vi nu en efterträdare.

Din nästa utmaning

Vi erbjuder ett självständigt jobb med frihet under ansvar tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. I rollen som skogsskötselspecialist blir din huvuduppgift att skapa växtliga skogar som producerar virke, samtidigt som viktiga naturvärden värnas. Du kommer att utveckla planeringsfrågor samt skötsel i våra gallringsskogar och i samband med gallringsuppdrag hos privata skogsägare. Du samordnar även skötsel av vår contortatallskog samt gödslingsverksamheten.

Vem är du?

Du ska ha eftergymnasial utbildning inom skogsbruk eller inhämtat motsvarande kompetens på annat sätt. Vi värdesätter om du arbetat med skogsskötselfrågor inom företag eller myndighet eller har erfarenhet från forskning. Du ska vara en engagerad, kommunikativ person och har en vilja att arbeta med människor för att utveckla verksamheten och nå uppsatta mål.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Hos oss bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Tjänsten är en tillsvidareanställning och är underställd skogsvårdsavdelningens chef. Stationeringsort är Sundsvall och tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)