Inaktiv platsannons

Förtroendeingivande inköpare i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Inköpare

Har du erfarenhet av inköpsarbete och är redo för nästa steg i karriären? Nu har du möjlighet att jobba som inköpare hos oss under ett föräldravikariat! Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I den här rollen som inköpare hos oss kommer du arbeta med att driva projekt kopplat till inköp, bistå verksamheten med inköpsexpertis samt vara huvudkontaktperson gentemot våra leverantörer. En annan viktig del i arbetet är att genomföra upphandlingar, förhandla samt skriva avtal. Du kommer att arbeta på en strategisk-, taktisk- och operativ nivå inom inköpskategorin.


För att skapa och leverera bästa värde till SCA har vår inköpskompetens samlats i en enhet som servar alla affärsområden. I syfte att öka kvaliteten och minska kostnaderna för våra upphandlingar samordnas inköpsarbetet och specialiseras utifrån inköpskategorier. Denna tjänst tillhör vår kategori som hanterar indirekt material och företagstjänster.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt några års erfarenhet av liknande arbete. Det är önskvärt, men inget krav, om du också har erfarenhet från tillverknings- eller skogsindustrin. Du har god datavana och kan kommunicera på både svenska och engelska.


För att lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från förhandlingar samt att själv planera och utföra inköpsarbete, gärna i projektform. Du är bra på att kommunicera och bygger lätt nätverk och relationer inom och utanför organisationen.


Som person tror vi att du är förtroendeingivande, initiativrik och självgående.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du en utmanande och intressant roll i en organisation som präglas av god stämning samt ett öppet och prestigelöst förhållningssätt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)