Inaktiv platsannons

Varuplanerare till huvudkontoret Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Varuplanerare. 

Som Varuplanerare på Systembolaget kommer din roll vara en blandning av taktisk och operativ och du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du blir en del av ett harmoniskt och omhändertagande team på 7 andra Varuplanerare där du får en central roll i kontakten med butiker och prognoser samt planering av beställningar. Din närmsta chef har god erfarenhet av tjänsten och arbetsuppgifterna och kommer ge dig en heltäckande introduktion för att du ska kunna komma in i jobbet på ett bra sätt. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är tänkt att tillsättas så snart rätt person kan vara på plats. I din roll som Varuplanerare blir du en del av enheten Varuplanering där även Logistiker och Sortimentsamordnare arbetar. Du kommer att jobba med orderförslag till butiker samt prognostisering i modulen Demand Planner i affärssystemet IFS. Du kommer att rapportera direkt till enhetschefen.

Om rollen

Som Varuplanerare har du en viktig roll i att säkerställa en effektiv varuförsörjning till våra butiker och varudepåer. Dina arbetsuppgifter kommer därför bland annat att innefatta att:

  • analysera försäljningssiffror för att effektivisera och optimera butikers beställningar
  • bevaka och följa upp prognoser, lagersaldon och försäljningar
  • kommunicera med butikerna angående optimering av varuflödet
  • vara ett stöd för interna och externa intressenter i frågor rörande hela varuförsörjningen
  • delta i det strategiska arbetet i att förbättra varuförsörjningsprocessen

Om dig

För att passa i den här rollen och ha förståelse för orderflöden tror vi du har en bakgrund inom detaljhandeln. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete som inom planering, inköp eller logistik. Du har god sifferkunskap och har lätt att se samband. Vi ser även gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har goda Excelkunskaper och god erfarenhet från något planeringsverktyg.

Som person är du kommunikativ och analytisk. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi gärna att du drivs av att skapa ett gott samarbete med dina kollegor och externa kontakter. 

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb