Inaktiv platsannons

Kock som vill jobba med kändiskock på Sveriges mest idylliska Göteborgsö. Bostad finns.

Om tjänsten

Du behöver inte vara en gourmetkock, men du ska VILJA jobba, ÄLSKA att jobba som kock och vara flexibel i ditt tänk. Vi söker en kollega i ett ungt, fräscht team som i huvudsak jobbar på en underbar ö utanför Göteborg, men under ett par dagar drar med till ett partytillhåll och hugger i under festivaldagarna som ägaren driver.

TJÄNST 
2 av Sveriges fantastiska kockar. Junior eller erfaren. Det viktigast är viljan och att du älskar det du gör. Ena tjänsten säsong, andra möjlighet till tillsvidareanställning. Under juli kommer du jobba ett par dagar på en festival. Anställning direkt av restaurangen. 

START/BOENDE
Midsommar till 15 augusti 2019. Schema ca 10-23. Du får hyra superfint delat boende i en stor lägenhet med toppenutsikt och balkong för runt 3'/mån. Skattemässigt avdrag för mat.

ARBETSUPPGIFTER
- Laga underbar à la carte 
- Laga och tänka hållbart och miljöanpassat
- Gärna kunna HACCP
- Hjälpa till att hålla nere råvarukostnader
- Bidra till att skapa ett toppen-team som har roligt och säljer bra

PROFIL
Ägarna vill ha ett ungt, fräscht team. Du blir en av 5 kockar. Du bör gilla att arbeta mycket och älska att laga mat, även om det är långa arbetspass, kunna kliva av om det är dåligt väder och ha en allmän flexibilitet. Arbetstider på schema, men mellan 10-23 olika dagar. Du är engagerad, tar ansvar och gillar det. Har ett leende och en positivitet som smittar och som kommer ifrån att du älskar ditt arbete. Talar gärna både engelska och svenska.

ANLÄGGNING
Totalt 5 kockar i köket på schema, varav en mycket välkänd kock är på plats 2 dagar/v och sätter smaker m m. Kommer ha 1 veckas intro med kockarna. 2 kockar, varav ena på säsong och andra med möjlighet till tillsvidareanställning. 80 platser ute, 60 plater inne. Nyrenoverad pub i restaurangen som blir ett vattenhål (enda i området), ny uteservering. Nuvarande ägarna haft stället i totalt 2 år. Det finns ett mindre antal hotelllrum. Meny är inte särskilt omfattande, men man satsar på smakerna: grillat 3 rätter 2 d/v, räkmacka, fisksoppa, bra hamburgare. Diskare finns. Känslan ska vara "Välkommen hem! 

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Turism | Deltidsjobb