Inaktiv platsannons

Sätt denna golfklubb på ditt CV! Kockjobb med härligt boende på välkänd och anrik golfrestaurang utanför Sthlm. i Stockholm

Om tjänsten

Du är en kunnig, erfaren, pålitlig och smaksäker kock som älskar att laga svensk mat med internationell touch. Från oss går gästerna lyckliga, mätta och tillfredsställda. Säsongsanställning från 15 juni med möjlighet att hyra boende.


START/BOENDE
Säsongsanställning omgående/10 juni-30 september 2019. Lunch, middag och event. Du får gärna hyra boende av oss - vi har en fantastisk stuga. Direktanställning av anläggningen. Du får även nyttja spa, gym, pool.

ARBETSUPPGIFTER
- Laga underbar mat både till à la carte och festvåning
- Laga och tänka hållbart och miljöanpassat
- Gärna kunna HACCP
- Bidra till utveckling av menyer, smaker och rutiner
- Hjälpa till att hålla nere råvarukostnader
- Bidra till att skapa ett toppen-team som har roligt och säljer bra

PROFIL
- Person med mkt energi, inspiration, drivande och flera års erfarenhet av varm- och kallkök. 
- Du ska älska att överraska gästerna med fantastiska smaker och perfekta uppläggningar.
- Positiv lagspelare. Vi är kända för vår goda servicenärvaro om vill att du är en del av detta.
- Medveten, initiativtagande, kreativ och med ett stort engagemang strävar du alltid efter att utveckla dig själv och köket. 
- Du är självgående, stresstålig och van att arbeta kostnadseffektivt med såväl råvaror som din egen tid. Att utföra ditt arbete och samtidigt säkerställa att lagar, miljö- och hälsoföreskrifter följs, känns naturligt för dig. 
- Du tycker det är fantastiskt att bo på en mindre ort utanför Stockholm med underbar natur 365°.

ANLÄGGNINGEN
Restaurangen ligger på en golfklubb utanför Stockholm och är välkänd och serverar förstklassig à la carte och bufféer och har 100 platser inne (+100 extra vid behov) + 150 ute. Vi har lugnare gästspel och bufféer men ännu oftare full rulle med à la carte, musikaftnar, fester, bröllop och event. Klubbhus i närheten till en anrik golfbana.

ANSÖKAN 
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb