Inaktiv platsannons

Lokalstrateg i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2019-05-10

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Vi söker en erfaren lokalstrateg för övergripande planering av universitetets lokaler.

Lokalstrategen är placerad vid byggnadsavdelningen, enheten för strategisk utveckling och rapporterar till enhetschefen som också är bitr. byggnadsdirektör.

Arbetsuppgifter:

Lokalstrategen ansvarar, tillsammans med verksamhetens företrädare, för den övergripande och långsiktiga samordningen och utvecklingen av universitetets lokaler och medverkar i tidiga skeden gällande lokalplanering.

Lokalstrategens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Byggnadsavdelningen deltar i erfarenhetsutbyte med lokalförsörjare vid andra lärosäten inom Sverige och övriga Europa varför lokalstrategen förväntas delta aktivt i detta utbyte.

Kvalifikationskrav:

Vi söker dig som har

Arbetet innebär stort delegerat ansvar och utrymme för egna initiativ samtidigt som ett samspel med såväl universitetets verksamheter som byggnadsavdelningens övriga medarbetare är viktigt. Eftersom målsättningen är en övergripande och långsiktig planering av lokaler lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper så som:

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Erfarenhet från/kännedom om lärosätens förutsättningar är meriterande.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: bitr. byggnadsdirektör, Annika Sundås Larsson, , tel 018-471 26 60.

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2019, UFV-PA 2019/699.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej