Inaktiv platsannons

Konstruktör - Forsmarks Kraftgrupp i Gävle

Om tjänsten

Vill du ha ett utvecklande konstruktionsarbete inom larm, tele och radiokommunikation? Hos oss får du möjlighet till utmaning och problemlösning i en spännande miljö som präglas av samarbete och kunskapsåterföring.
 
Som konstruktör arbetar du bland annat med brandlarm, telesystem, tillträdessystem, utrymningslarm och radiokommunikation. Arbetet innebär utredningar och tolkningar, av såväl myndighets- som intern- eller övrigt externt krav. Som konstruktör är du dessutom nav i framtagande av tekniska specifikationer och funktionskravställer ändringar eller nykonstruktion inom de system du ansvarar eller arbetar för.
 
För att komma in i rollen som konstruktör erbjuder vi ett mentorskap/adeptskap där du tillsammans med erfaren kollega får lära dig hur vi arbetar med konstruktionsuppdrag. Dessutom ingår interna och externa utbildningar samt praktik på andra enheter som en del av introduktionen.
 
Kvalifikationer
Civil- eller högskoleingenjör inom elektronik, automation eller telekommunikation. Alternativt har du en teknisk gymnasieutbildning med flerårig arbetslivserfarenhet inom teknikområdena
 
Som person är du självgående, noggrann och du tar ansvar för dina uppgifter. Arbetet innebär många kontakter, såväl internt som externt vilket kräver en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare kräver rollen en god förmåga till initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och ingenjörsmässighet. I arbetet ingår att författa olika typer av dokument, vi ställer krav på att du behärskar både svenska och engelska i tal och i skrift.
Vad vi erbjuder
 
Vi erbjuder ett mycket utvecklande arbete inom en miljö där säkerhet, kvalitet, teknik och laganda står centralt. Dina utvecklingsmöjligheter begränsas enbart av din egen nyfikenhet och tillfället att specialisera sig eller bredda sig som generalist är mycket stora.
 
Placeringsort
Forsmark. Du har även möjlighet att använda våra distansplatser i Gävle, Uppsala eller Solna eller arbeta hemifrån när det fungerar för ditt dagliga arbete. Det går bussar till och från Forsmark anpassade efter arbetstiderna, 07:15 och 15:45.
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)