Inaktiv platsannons

Försäljningsansvarig, Mat.se i Göteborg

Om tjänsten

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln. Visionen är att bli ledande inom bra och hållbar mat.
Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

 

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

 

Mat.se, som ingår i Dagab, driver en fullsortimentbutik på nätet med fokus på att leverera bra och hållbar mat till rätt pris hem till kundens dörr. När du handlar på Mat.se ingår hemkörning och dina varor levereras i obruten kylkedja. Vi på Mat.se är med och revolutionerar dagligvaruhandeln på sättet vi handlar och levererar mat. Vi siktar på att vara marknadsledande genom att vara datadrivna, innovativa och dynamiska i syfte att hitta nya smarta lösningar för våra kunder. Med lager i Göteborg, Stockholm och Malmö når Mat.se ca 40 procent av Sveriges befolkning. Mat.se är en del av Axfood och ligger under Dagab Inköp & Logistik AB.

Bli en av oss

Vill du vara starkt bidragande till att skapa ett mer innovativt Mat.se och därigenom förbättra vår konkurrenskraft och kundnytta? Drivs du av att använda den senaste tekniken inom utveckling? Vill du leda ett agilt och tvärfunktionellt team med högt i tak där varje person har ett stort ansvar? Då är Mat.se arbetsplatsen för dig. 

 

Vi skall utveckla (strategiskt och taktiskt) & förvalta (drifta och förbättra) våra försäljningsplattformar (webb & app) för att sälja bra & hållbar mat. Vi ska möta våra kunder genom att förvalta & bygga långsiktig lojalitet samt utveckla & drifta vårt kunderbjudande. Vi ska bidra med kompetens, mjukvara, kunskap och erfarenhet ut till Axfood koncernen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Försäljningsansvarig har du en nyckelroll inom Mat.se. Primärt ansvarar du för att driva säljorganisationen och utveckla kundrelationer. Du kommer att bidra med att vidareutveckla Mat.se till ett ännu mer framgångsrikt företag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva försäljning och lönsamhet genom kommersiella aktiviteter och affärsutveckling samt optimera på sajten. 

 

  • Arbeta datadrivet och med automatiserad analys
  • Arbeta som en smart startup i en stor skala
  • Ansvarig för digitalt kundmöte och serviceerbjudande
  • Ansvarig för kommersiell och CRM plan
  • Ansvarig för kundtjänst
  • Ansvarig för kravställning och samarbete med KPL
  • Ansvarig för att hålla samman verksamhetens roadmap och förbättringsinitiativ
  • Ansvarig för försäljningsuppföljning och webanalys
  • Ansvarig för att driva affärsutvecklingsinitiativ

Det här förväntar vi oss

Som ansvarig ledare för försäljningsteamet jobbar du aktivt med att coacha, utveckla och följa upp säljorganisationens försäljnings- och aktivitetsmål.  Vi ser därför att du är en erfaren chef och har lett team samt gärna ingått i ledningsgrupp. För att snabbt komma in i företaget ser vi att du har arbetat inom liknande roll tidigare och är van att arbeta genom olika kanaler. Eftersom Mat.se är inne i en förändringsresa så har du naturligtvis erfarenhet av att driva arbete i en organisation som genomgått en sådan omställning. Vidare är det ett plus om du även har erfarenhet av hållbarhetsarbete då det är ett område som blir allt viktigare.

Erfarenhet och kunskaper

  • Du har erfarenhet av en liknande roll idag. Vidare är du en erfaren ledare som anser att din främsta uppgift är att utveckla teamet och individerna. Som ledare skapar du motivation för hur arbetet ska genomföras.
  • Med hjälp av tydlig kommunikation och ett starkt engagemang förmedlar du mål och visioner. I rollen som coach är det ditt förhållningssätt i dialogen med dina medarbetare som står i fokus. 
  • Du har ett genuint intresse för vår affär och agerar hela tiden med kundperspektiv och affärsnytta. Du anpassar kostnader till intäkter med lönsamhet i fokus, följer med i omvärlden och bejakar nytänkande.
  • Dessutom har du stor kommersiell drivkraft och kompetens, där relationsbyggande är helt naturligt för dig samt att du är affärsmässig med en god förmåga att skapa kontaktnät.
  • Du har en eftergymnasial utbildning av civilekonom eller liknande
  • Du har en god kommunikationsförmåga och är initiativrik
  • Du är resultatorienterad och har förhandlingsvana
  • Vi ser även att du har erfarenhet från konceptutveckling/affärsutveckling, UI/UX, digital försäljningskompetens, analys (försäljning, kundinsikt etc) och uppföljning

 

Du rapporterar till Verksamhetsansvarig för Matsegruppen. 


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb