Inaktiv platsannons

Processoperatör till Lagercentral Åhus

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantbruk
Sista ansökningsdag: 2019-05-24
Plats: Åhus

Processoperatör till Lagercentral Åhus

Till vår Lagercentral i Åhus söker vi just nu en processoperatör. Är Du en erfaren lagermedarbetare med erfarenhet av lageradministration? Tycker du om att ge service och skapa goda relationer? Då kan detta vara en spännande utmaning för Dig!

Arbetet som processoperatör på lagercentralen består till huvudsak av plock och pack av kundorder samt lossning och lastning av gods på lastbil. Tjänsten innehåller dock även all förkommande administration kopplat till lastning och lossning såsom lageradministration, reklamationshantering samt löpande kontakt med planerarna. I arbetet ingår även kontakt med kunder som hämtar beställda varor.

 Vi söker dig med tidigare erfarenhet från lager, gärna även från administrativa uppgifter. Du är van att arbeta med datorer och har du erfarenhet från Movex är det meriterande. Du som söker har en genomförd gymnasieutbildning och en förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är en fördel om du även behärskar engelska. Har du någon kännedom om lantbruk ser vi det som en merit. Truckerfarenhet och truckkort är ett krav för rollen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åhus
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åhus | Lantbruk | Deltidsjobb