Inaktiv platsannons

Butik och reservdelssäljare, Skänninge

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantmännen Maskin
Sista ansökningsdag: 2019-06-05
Plats: Skänninge

Som butiks- och reservdelssäljare hos Lantmännen Maskin i Skänninge kommer du att sälja reservdelar och butikssortiment till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Dina arbetsuppgifter består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.
  • Har erfarenhet av försäljning mot slutkund.
  • Har ett stort driv och är resultatfokuserad.
  • Är en lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • Är en relationsbyggare.

Det är viktigt att du har en god teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från arbete med försäljning samt reservdelar. God datorvana krävs. Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande då du även kommer att arbeta med att driva och utveckla vår butik. Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Placeringsort är Skänninge.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skänninge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skänninge | Lantbruk | Deltidsjobb