Inaktiv platsannons

Projektledare till ABB UGM Service i Västerås

Om tjänsten

I tjänsten som projektledare blir du en del av ABB:s division för Service som består av 500 medarbetare på 25 orter runt om i landet. På avdelningen jobbar vi med service och eftermarknadstjänster, projekt, ombyggnader och uppgraderingar. Vårt erbjudande består av flexibla samarbetsformer med våra kunder och det gör vi i tätt samarbete med övriga enheter inom ABB. Vi tillhandahåller tjänster som ökar driftsäkerheten, tillgängligheten och lönsamheten, samt minskar miljöpåverkan i våra kunders produktionsanläggningar. Vi täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper våra kunder att arbeta med ständiga förbättringar. Om du vill utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, kan det vara dig vi söker. I den här rollen erbjuds du goda utvecklings- och karriärmöjligheter och som en länk mellan våra kunder och ABB kommer du att få en utåtriktad, omväxlande och social roll som innebär mycket nätverkande, där både interna och externa kontakter blir en naturlig del av din vardag.

Uppgifter :

Vi söker just nu projektledare med placering på vårt kontor i Skellefteå.
Vi söker dels dig som vill arbeta som projektledare inom vår serviceverksamhet för underground mining. Som projektledare hos oss kommer du att planera olika typer av stimulerande kundprojekt inom t.ex. gruvspelsleveranser, processautomation, systemuppgradering, modernisering och digitala lösningar. Vidare finns möjligheter i din roll att ansvara för utvalda serviceavtal avseende gruvspel, styrsystem och i vissa fall flertekniksavtal. Där kommer du utveckla långsiktiga relationer och ökat värdeskapande med innovativa tjänster tillsammans med våra kunder inom industri, energi och infrastruktur.
Du kommer också ges möjlighet att driva kundprojekt och avtalsleveranser på global nivå med ett tätt samarbete med vårt produktbolag, framförallt inom funktionslösningar för gruvspel.

Krav:

Vi söker dig med en teknisk högskoleutbildning och projektledarerfarenhet, gärna med några års erfarenhet av gruvspel / automationsleveranser / processindustrin. För att passa i rollen är det även viktigt att du trivs med och har fallenhet för att arbeta tillsammans med andra människor både internt i projekten och externt med våra kunder.
Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift och har goda kunskaper inom Officepaketet samt även gärna i SAP för ekonomisk uppföljning.
Som person är du öppen och social och har en naturlig förmåga att bygga goda relationer. Självklart har du en stor dos eget driv och gott ordningssinne.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)