Inaktiv platsannons

Operatör till vår Ytbehandlingsavdelning i Alingsås

Vill Du bidra till utvecklingen av vår växande verksamhet inom Produktgruppen Switches... Fusegear? På ABB i Alingsås, som är en del i divisionen Electrification inom Business Unit Smart Products, utvecklar, producerar och säljer vi ett...

Om tjänsten

Vill Du bidra till utvecklingen av vår växande verksamhet inom Produktgruppen Switches and Fusegear? På ABB i Alingsås, som är en del i divisionen Electrification inom Business Unit Smart Products, utvecklar, producerar och säljer vi ett komplett system av lågspänningsbrytare, elkopplare och kapslingar i Norden och Baltikum – och förväntas växa starkt i andra delar av världen. Vi söker nu två operatörer till vår ytbehandlingsavdelning. Följ med oss på vår spännande resa och tillför värde till vårt team och vår verksamhet!

Uppgifter :

Är du en problemlösande operatör som är redo för nya utmaningar? Då kan det vara just dig vi behöver!

Som operatör till vår Ytbehandlingsavdelning kommer du att arbeta med:
• varmförzinkning och pulvermålning av kapslingar
• elektrolytisk förnickling
• förtenning av kontaktdelar

I din roll ansvarar du också för skötsel av anläggningens reningsverk. I arbetet ingår hantering av kemikalier för produktion och löpande analyser vilket innebär att du måste ha förståelse och respekt för kemiska processer samt hälsa och säkerhet.

Krav:

Du som söker har gymnasieexamen med teknisk inriktning.

Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Erfarenhet av ytbehandling är meriterande men inte ett krav. Truck- och traversbehörighet är önskvärt.

Eftersom du kommer att arbeta i en grupp om fyra till fem personer i två skift, innebär det att du behöver vara en flexibel lagspelare likväl som att samarbeta med övriga skift på avdelningen. Samtidigt måste du kunna arbeta självständigt och
ta eget ansvar. Svenska är ett krav men eftersom vi är ett globalt företag, är det meriterande om du dessutom talar och skriver engelska.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Alingsås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)