Inaktiv platsannons

Provningspersonal till Traction i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av ABB Traction Motors på Finnslätten i Västerås. Traction är en del av affärsenheten Motors & Generators inom ABB:s division Motion. Enheten utvecklar, tillverkar och säljer motorer för alla typer av järnvägsfordon inom ett brett affärsområde över hela världen.

Uppgifter :

Till vår produktion i Västerås söker vi nu provare av elektriska motorer. Som provare på ABB Traction blir du en del av vår verksamhet där vi tillverkar tågmotorer och du får regelbundet träffa kunder som kommer resande från hela världen för att se sin motor vid slutprovning. Du blir en del av ett team som gemensamt säkerställer att motorerna uppfyller den prestanda som kunden förväntar sig! Arbetet är tekniskt avancerat och innehåller uppkoppling, mätning och övervakning av motorn. Vi arbetar med verksamhetsutveckling och det förväntas att du tar en aktiv roll i detta arbete för att förbättra våra processer och vår gemensamma arbetsmiljö.

Krav:

Vi söker dig som har erfarenhet från provning av elektriska produkter och vana att hantera mätutrustning. Traverskort, truckkort samt kunskaper i Microsoft Office och SAP är meriterande. Har du en utbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå inom elkraftsteknik, reglerteknik och/eller automation är det meriterande. Som person bör du vara samarbetsorienterad, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du bör även vara ansvarstagande och van att ta egna initiativ samtidigt som du följer uppsatta direktiv. I vår provning är det stort fokus på hälsa och elsäkerhet och alla anställda ska bidra aktivt i arbetet att säkerställa en säker och hälsosam arbetsplats. Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten innefattar ett dagtidsarbete.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)