Inaktiv platsannons

Platschef i Karlstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Är du en engagerad ledare som brinner för att nå gemensamma mål och skapa affärer? Just nu söker vi på Atea Karlstad dig som vill jobba som platschef med fokus på medarbetare, kunder och att skapa långsiktig lönsam tillväxt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  
 
Din roll i laget 
I rollen som platschef i Karlstad kommer du att leda och utveckla den lokala verksamheten till att nå uppsatta mål. Kontoret utgörs av ungefär 50 engagerade medarbetare. Du kommer att leda den lokala ledningsgruppen och även ingå i den regionala ledningsgruppen. Ledarskapet ska präglas av Atea värderingar vilket inkluderar engagemang, personligt ansvar och laganda.  
 
Dina fokusområden kommer att vara kunder, medarbetare och att skapa långsiktig lönsam tillväxt. Det innebär att du kommer att vara delaktig i att bygga relationer och affärer med kontorets viktigaste kunder. Du kommer även att bygga ett framgångsrikt ledningsteam på kontoret som utvecklar och attraherar medarbetare. Dessutom kommer du säkerställa att ni är mest kostnadseffektiva på marknaden genom din goda förståelse för ekonomi och med förmåga att skapa skalfördelar. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kontorets kunder.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut med mycket frihet och självbestämmande hos lokalkontoren. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse föreställningar och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig i följande: 
Du har tidigare erfarenhet av att vara chef och av ledningsgrupparbete. Du är utåtriktad och har en god förmåga att bygga relationer och skapa affärer. Du är affärsmässig vilket märks genom ditt fokus på marknad och ekonomi. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Med din strategiska förmåga och helhetstänkande ser du sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som platschef bör du ha följande kompetens: 
•Ha arbetat som chef. 
•Erfarenhet av ledningsgruppsarbete. 
•Arbetslivserfarenhet av att bygga relationer och skapa affärer. 
•Det är meriterande att ha arbetat inom it-branschen samt att ha god kännedom om Karlstads näringsliv och marknad.   
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | IT | Heltidsjobb (förstajobb)