Inaktiv platsannons

Specialistsäljare inom Hybrid Platforms i Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Kalmar, Karlskrona

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du god kunskap inom datacenter och kommunikation? Brinner du för att hjälpa andra med din spetskunskap? Vi på Atea Region Mitt fortsätter att växa och söker just nu dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på datacenter och kommunikation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea. 
 
Din roll i laget 
Du kommer att tillhöra en sammansvetsad regionalgruppering som utgörs av 16 kompetenta specialister. Vår styrka ligger i att vi har en bred kompetens i gruppen samt en stark gruppdynamik som präglas av individer med bakgrund inom teknik och affärer som kompletterar varandra. Din roll i laget kommer vara att driva och utveckla vår affär runt datacenter och kommunikation. Arbetet bedrivs ofta i kundteam och i nära samarbete med kundansvarig säljare och med stöd av lösningsarkitekter och konsulter.  
 
Du kommer att proaktivt säkerställa den bästa tekniska lösningen för kunden genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners. I arbetsuppgifterna ingår även att bearbeta nya och befintliga kunder, upprätta handlingsplaner, ta fram offerter och avtal samt svara på upphandlingar. Du kommer även medverka vid marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner och vara Ateas ansikte utåt samt sköta förhandlingar och avslut med kund. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som specialistsäljare är:  
•Regelbunden kunddialog 
•Ta fram lösningsförslag 
•Skriva offerter och avtal 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Med flera års erfarenhet inom datacenter och/eller kommunikation har du utvecklat mycket goda kunskaper inom området som du även har förmågan att förmedla vidare till andra. Du trivs med att göra affärer, ser alltid till kundens bästa och har förmågan att skapa relationer och bygga förtroende. Du har en god förståelse för affärsmässiga principer som du även kan omsätta i praktiken. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare bör du ha följande kompetens: 
•Flera års erfarenhet av datacenter och/eller kommunikation 
•Självständig i ditt arbetssätt med ett tydligt affärsfokus 
•Behärska svenska och engelska 
•B-körkort  
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Kalmar, Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)