Inaktiv platsannons

Butikssäljare Mejeri, Stora Coop Forum Backaplan i Göteborg

Om tjänsten

Har du ett kundbemötande av världsklass och trivs i ett högt arbetstempo? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande och som vill vara med och driva vår Mejeriavdelning. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Vi söker nu dig som känner dig manad att ha beställningsansvar i mejeri, och tillsammans med dina kollegor se till att kunderna alltid får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité. Meriterande om du har erfarenheter av beställning- och mejeriarbete.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Som person är du utåtriktad och positiv och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett vikariat på 32 tim/vecka, med tillträde i juli t.o.m. 19 januari 2020. Urval sker löpande under ansökningsperioden.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb