Inaktiv platsannons

Ansvarig Delikatess Coop Extra Eriksberg i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person som vill kliva in och ansvara för vår delikatessavdelning. Du har ett stort intresse för mat och delikatesser, en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att sälja och göra det lilla extra för kunden.
I din roll ansvarar du för att koordinera den dagliga driften, ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer, följer upp försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn. Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad delikatessavdelning med högt säljtryck.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Vi ser att du har gedigen yrkeserfarenhet inom området och besitter kunskaper för att kunna driva en framgångsrik avdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka med tillträde enligt ök. Urval sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb