Inaktiv platsannons

Kock till försvarsrestaurangen Dragonen i Arvidsjaur

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Servies som kock!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag.  Helgarbete förekommer.

Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt god datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Fazer erbjuder dig 
Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter. Som anställd på Fazer har du förmåner som motionsbidrag mm.

Om försvarsrestaurangen Dragonen
Restaurangen tillagar och serverar dagligen frukost, lunch och middag till hela försvarsområdet. Utöver detta har vi även catering och event. Vi arbetar aktivt efter Fazers värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Anette Holmqvist på telefon: 070-4287778 alternativt via mail: anette.holmqvist@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-06-09. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arvidsjaur
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arvidsjaur | Restaurang | Deltidsjobb