Inaktiv platsannons

Säljare med C kort med placering i Helsingborg.

Om tjänsten

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd, Lövånger tunnbröd och Skogaholms bröd. Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk Dagligvaruhandel.

Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson när det kommer till att distribuera vårt bröd och arbeta med brödhyllan ute i butik! Du ansvarar för att Fazers bröd tar plats i hyllan och presenteras på bästa sätt för att nå konsumenten. Då du har daglig kontakt med de som arbetar i butikerna är du även vår ambassadör på plats i våra kunders vardag. Vi ser därför att du även trivs med sociala kontakter och är försäljningsinriktad. Slaget om kunderna står i hyllan och i din roll driver du Fazer framåt som en del av vår grundstomme!

Som säljande distributör kommer du att:

Vi söker dig som har:

Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är meriterande.


Vi söker dig som är:

Detta erbjuder vi:

Mer information och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Helsingborg.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Weiland, Driftledare, telefon 0761-260353 eller Rickard Persson, Säljområdeschef, telefon 0702-491563. 

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-30. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Restaurang | Deltidsjobb