Inaktiv platsannons

Marknad- och Försäljningschef Termo AB i Stockholm

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver Dagligvarulogistik i Sverige. Vi söker nu en chef som skall ansvara för vår försäljning- och affärsutvecklingsavdelning.

Bli en del av vårt team
PostNord Termo AB är på en resa att ställa om från att vara ett åkeri/speditör/distributör till att bli ett Supply chain bolag som fokuserar på skapa attraktiva logistiklösningar i hela Sverige för dagligvarusegmentet. Som ansvarig för enheten som idag består av 4 medarbetare, ska du leda detta arbete tillsammans med dina medarbetare.
Du identifierar och arbetar med relevanta kunder i syfte att skapa värde i kundens hela logistikflöde. Du etablerar och utvecklar relationer till relevanta aktörer på marknaden. Du ansvarar för detta arbete såväl strategiskt som i nära samverkan med företagets ledning. 
Vi har idag verksamheter i Umeå, Östersund och Sundsvall. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för PostNord Termo AB och rapportera till VD

Du har vad som krävs
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant högskole- eller universitetsexamen och djup erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling. Branscherfarenhet är önskvärt. I rollen ingår att självständigt driva arbetet framåt och det kräver mycket god affärsförståelse och analysförmåga. Som person är du trygg med god självinsikt, Du har en god kommunikationsförmåga och en hög affärsmässig framtoning. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Placeringsort Umeå alt Stockholm.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

10-06-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis