Inaktiv platsannons

Account Manager Innesälj i Malmö

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till företagskunder inom Norden. Till vår Innesäljarenhet i Malmö söker vi nu Säljare.

Bli en del av vårt team
Nyfiken och hungrig säljare söks till innesäljteamet i Malmö. Christina, Simon och Daniel är några av dina kollegor som du kommer jobba tight tillsammans med.
Du bearbetar dina kunder från kontoret i Malmö. Telefonen kommer att vara ditt främsta verktyg i kombination med våra digitala hjälpmedel såsom mail och Skype.
I kontakten med dina befintliga och nya kunder definierar du behov och lösningar för PostNords tjänster. Genom att vara proaktiv och lyhörd följer du utvecklingen av kundens affär med PostNord. Löpande dokumenterar du aktiviteter och säljresultat i våra system (SalesForce). Du följer upp, vårdar och förädlar kundrelationen under hela affärslivscykeln.

Du har vad som krävs
Tålamod, nyfikenhet och proaktivitet är egenskaper vi söker hos dig. Vi söker även efter någon med viljan att vara en vinnare i ett team med både egna och gemensamma mål.
I ditt arbete kommer du och dina kollegor att ansvara för PostNords kunder inom ramen för Innesälj som består av befintliga och potentiella kunder. Tillsammans med dina kollegor strävar ni efter att göra lönsamma och långsiktiga affärer.
Vi önskar att du har minst 2-års erfarenhet med dokumenterat goda resultat från tjänsteförsäljning eller erfarenheter som vi bedömer vara likvärdiga. Utbildning inom logistik och marknadsföring eller företagsekonomi är meriterande. Du ska vara van vid att jobba självständigt och målstyrt samt ha social kompetens. Du motiveras av att ta fullt ansvar för bearbetning av dina kunder, skapa goda kundrelationer och leverera affärsavslut. I telefonkontakten med kunden är du effektiv, lyhörd för kundens behov och affärsmässigt övertygande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har en potential och ett intresse för personlig utveckling inom PostNords organisation.

Vi levererar
Ett stimulerande och utmanande uppdrag i ett framgångsrikt team med goda personliga utvecklings- och karriärmöjligheter.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Logistik / Transport | Deltidsjobb