Inaktiv platsannons

Assignment Manager Field Quality – Vehicle Service Information i Sodertalje

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du teknikintresserad och vill utveckla dina ledaregenskaper? Då är en uppdragsledartjänst kanske något för dig. På gruppen leder vi, med kunden i fokus, kvalitetshöjande produktutvecklingsprojekt (FQ) hela vägen från rotorsaksanalys till utveckling av lösning och implementering i Avdelningens produkter.

Reparationer och underhåll blir en allt viktigare del av Scanias affär. 30.000 kunder besöker varje dag våra 1800 verkstäder runt om i världen. Avdelningen Vehicle Service Information, tillhandahåller den information och de verktyg som behövs för att de snabbt ska komma tillbaka ut på vägarna. Att våra produkter ofta är centrala delar i de tjänster som Scania utvecklar gör det extra tydligt att vi måste vara snabba i vår problemlösning.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsledare kommer du leda tvärfunktionella projekt för att förbättra kvaliteten på våra produkter. Inget projekt är det andra likt och arbetet kan innebära allt från att leda uppdrag inom mjukvaru- såväl som hårdvarufel eller specialverktyg. Du kommer att bygga ett brett nätverk med kontakter inom bland annat R&D, IT, inköp, marknad och eftermarknad.

Initialt så handlar alla projekt om att, tillsammans med din arbetsgrupp, samla information och förstå problemet för att identifiera rotorsaken och utveckla den bästa lösningen. Detta kan utöver det interna utredningsarbetet innebära besök hos kunder, verkstäder och leverantörer. Du är sen ansvarig för att driva fram beslut om en lösning med avvägning mellan lösningsgrad, kostnad och tid till implementering.

Din Profil

Som person är du strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du trivs med att engagera andra människor att arbeta mot uppsatta mål och har en god förmåga att bygga relationer. Du har en ingenjörsexamen eller motsvarande och minst ett par års yrkeserfarenhet. Då arbetet innebär internationella kontakter med såväl andra Scaniaenheter som med leverantörer så är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Mer information?

För mer information om tjänsten, kontakta gärna Anette Edin Gruppchef YSFQ +46855353534 .

About the job
  • Title: Assignment Manager Field Quality – Vehicle Service Information
  • Business area: Service Market
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2019-06-02
  • Job Id: 20191911
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej