Inaktiv platsannons

Verksamhetsutvecklare – Digitala kundmötet i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med på vår agila digitaliseringsresa? Vi söker nu en verksamhetsutvecklare som kommer arbeta med förflyttning av Skandias digitala kundmöte.

Din roll

Du kommer ansvara för att ta fram och driva den strategiska planen och förflyttningen av Skandias digitala kundmöte i enlighet Skandias behov och affärsmål. Arbetet sker i tätt samarbete med affärsägarna för Skandias affärsområden Bank och Försäkring men även med specialistroller såsom arkitekter, UX designers, digitala försäljningsspecialister och våra kundenheter. Det innebär att du kommer ha ett sammanhållet ansvar för utvecklingen av våra digitala plattformar utifrån affärsägarnas behov inom Bank och Försäkring samt agera beställare till våra agila leveransteam. Rollen innebär även att du kommer agera som product ower i två team som jobbar med att utveckla det digitala kundmötet. Ett av teamen finns hos vår leverantör av våra bank- och försäkringsappar och sitter på annan ort. Gentemot vår leverantör kommer också ha ett ansvar för vårt samarbetsavtal. Som product owner ansvarar du för teamets backlog, dvs vad teamet ska göra och i vilken ordning samt jobbar med kravnedbrytning genom att förädla features till user stories.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvarar för att den strategiska planen och förflyttningen av vårt digitala kundmöte
  • Föredragande av den strategiska planen för ledningsgrupper och andra enheter inom Skandia
  • Ansvar för samarbetsavtalet med vår leverantör av våra mobilappar
  • Ansvar för vidareutveckling av våra mobilappar och agera beställare/product owner gentemot våra leverantörer och samarbetspartners
  • Omvärldsbevakning inom området för att kunna möta kundernas krav på funktionalitet och användarupplevelse
  • Driva planeringen av kommande uppdrag för dina två team
  • Kontinuerligt prioritera dina teams backlogs, jobba aktivt med kravnedbrytning och synka leveransberoenden till andra team
Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra. "
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Din profil

Som person har du ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling i en agil set-up och har stor förståelse för vad som krävs för att lyckas i en digital affärsmodell. Du har stort kundfokus och förståelse för digital användarupplevelse. Vi ser att du är lösningsorienterad, strukturerad och effektiv. Du har en god logisk och analytisk förmåga samt är riktigt duktig på kravställning. Vidare är du en lagspelare, du har utmärkt kommunikationsförmåga, lätt för att samarbeta med olika typer av människor och bygga relationer. En egen stark drivkraft och en förmåga att få saker att hända är avgörande.

Din bakgrund

Du har tidigare jobbat med verksamhetsutveckling och kravställning av det digitala kundmötet, digitala kanaler och digitala tjänster, gärna i rollen som product owner i en agil leveransmodell. Du har även jobbat med strategier för hur man möter kunder digitalt och har en teknisk kompetens för att kunna agera som en professionell beställare. Vi ser att du har stor erfarenhet av agil utveckling, gärna SAFe, i en organisation med många beställare och olika produktområden. Du har stor kunskap om bank- och försäkringsbranschens affär och produkter i ett digitalt sammanhang samt förståelse för när det är smart att lösa behoven genom tredje partslösningar. Vi ser även att du har en relevant examen från högskola/universitet eller motsvarande samt 3–5 års erfarenhet från bank/finans/försäkring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)